You

I hope I can love the warmth of the someone’s body like I loves the warmth of yours
I hope I can love the smell of someone like I love the smell of you
I hope I can love again like I love you
But I can’t love others since I still love you

Advertisements

Another dream

Setelah sekian lama, aku kembali mimpikan dia. Selepas aku bermimpikan yang aku berkawan dengan kapel dia.
Mungkin aku teringat kat dia. Sebab aku melihat gambar dia sebelum tidur. Tapi hampir nak subuh baru aku mimpi psal dia.
Dalam mimpi tu, aku dijemput datang ke rumah mereka. Ada sedikit jamuan. Nak sambut birthday aku kot. Hahaha…
Sampai kat sana, rupa2nya diorang sambut anak saudara baru. Tapi yang peliknya, baby tu ada 16 jari di sebelah tangan saja 😱
Kemudian kami berdua lepak bersama. Dengar lagu sama2. Aku iUngatkan nak cari lagu ni dalam google, tapi x berapa ingat la lirik dan tune dia. Entah wujud entah tidak je lagu tu.

I will never say it twice

Atau

I will never show it twice

Entah la. Atau lain sikit liriknya….