Hilang ingatan

Perasaan aku terhadap dia langsung x hilang. Aku patah hati setiap kali melihat post kapel dia. Walaupun bukan dia yang post. Hendak aku remove kapel dia dari friend list? Nampak sangat aku masih sayangkan dia. Hmmm… suka benar nak siksa diri sendiri, kan.
Mungkin benar dia rindukan aku. Tapi dah lama aku x bagitau dia yang aku rindukan dia. Bertahun lamanya. Ego… bila rasa x dihargai, apa erti hendak meluahkan kepadanya?
Aku x tahu sama ada dia x bahagia atau pura2 bahagia. Tapi bukan cara aku untuk merampas kekasih orang. Entah kenapa kekasih2 aku selama ni asik dirampas orang.
Siksa rasanya menanggung rindu ni. Kadang2 aku berharap agar aku hilang ingatan. Supaya aku boleh lupakan dia. Seolah2 dalam cerita tv, bila hilang ingatan, x ingat pun pada insan yang paling dicintau. Sedangkan pada orang lain ingat pula. Hmmm…
Sakit lagi kepala aku ni

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s