Dear fans out there…

Kekekeke… macam orang ramai peminat je bunyinya… sedangkan hakikatnya zero. But who knows, 1 day i might be hero. 😀
Aku cuma nak pesan kat insan yang berusaha untuk mengejar cinta. Kejarlah cinta… mana tahu dia akan menjadi milikmu. Tapi, bila dia dah menjadi milikmu… jangan pula kau layan dia seolah2 dia yang terhegeh2 kat kau dulu. Sekali dia bye2, baru tau.
Aku tringat ada sorang kwn ni share 1 ayat… lebih kurang macam ni la ayatnya, ‘aku takkan kontek (flirt) orang lain walaupun kapel aku tak kontek aku’. Bajet setia la kot… Macam mana kalau kapel kau langsung tak kontek kau, sehari, seminggu, sebulan… krik2… kau mesej pun dia payah nak reply. Sedangkan dia aktif online.
Ok… maybe urusan kerja. Tapi takkan la sampai tengah malam pun kerja? Tiap jam kau tunggu dia reply mesej kau, kau check hp… dia tengah online, aktif beberapa minit yang lepas… kalau pun dia balas, dia cuma jawab penat, stress, xda mood.
Sampai bila kau nak bertahan? Tup2… tiba2 dia dah jatuh hati kat orang lain. Errr… bukan aku nak suruh korang curang…. no3…. cuma, ni situasi aku. Nak berkawan,takut orang tuduh kita flirting. Nak asik mesej dia,nanti dia fedup lak. Bak kata fynn, asik kita je yang kena tengok2kan hati dia. Hati kita ni yang remuk, hancur berkecai ada dia peduli?
Ishh… xde kaitan langsung dengan topik. Perenggan atas je sebenarnya isu ni. Tapi sebab macam pendek sangat, jadi pergi la ke pantai lalu ke laut…
image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s