First Love : Part 2

Hubungan kmi b2 bermula d saat ujung semester. masing2 bz bsiap sedia utk bperang dgn final exam. aku temankan dia study. sbnrny aku n dia x sm course. x sm jbtn pn. dia ajk aku study sm… in the end, aku tpksa dgr dia study. dia hafal dgn suara yg kuat. ulang n ulang shingga dia ingt smuany. bl dia x ingt, aku pulak yg ingtkn dia. bl ms lak aku nk study?huhu…

lps abis exam, aku n dia praktikal lak. lm x jmpa… kbtln ada karnival sukan n kmi b2 terlibat. aku sbg urusetia n dia sbg atelit. aku x sgka gak dia ni hbt, smpai pnh wakil sklh peringkat negeri. cun2 jugak aku jg utk sport dia. blh tgok dia beraksi. hehe…

rmai gak kwn2 urusetia n atelit time tu. mmg hebat la diorg main. lbh2 lg dia…striker u…. klu ada anugerah pmain plg hebat, mmg aku dh bg kt dia. team dia jd johan dlm game 2. proud of u 🙂

sbnrny hbgn aku dgn dia agk blur gak time 2. aku lyn je sape2 yg nk bmanja ngan aku. ada sorg junior aku baring ats riba aku. n aku belai rmbt dia. #1 ni jeles la.hahaha….apala aku time 2. innocent yg amat sgt. x sensitif lgsg kt prasaan dia. sbb aku anggp bdk 2 sbg adk je. mrh btl dia kt aku time 2. tp skjp je. sbb dia pn tau aku lyn dia lbh special dr aku lyn org lain.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s